• Jaga lugu:

  Reklaamikampaania salaviina vastu

  Reklaamibüroos Guvatrak valminud kampaania läheb riigile maksma 125 000 krooni. Reklaamplakatitel palutakse salaviina leidnutel helistada telefonil 110 ja näidatakse, kui suur raha läheb salaviina müügist kurjategijate taskusse. Reklaamikampaania deviisi all «Ostad salaviina -- toetad maffiat» toimub televisioonis, ajalehtedes, tänavatel ja alkoholi müügikohtades.
  «Oleme huvitatud igasugusest informatsioonist, mida tavakodanikud salaalkoholi kohta omavad,» kinnitas siseminister Jüri Mõis. Tema sõnul pole kõige suurem probleem riigil tänavu alkoholiaktsiisina saamata jäävad 500 miljonit krooni, vaid ühiskonna kõlbelisuse ohtu seadmine.
  «Salaviina tarbitakse nii massiliselt, et see on ühiskonnale ohtlik,» kostis Mõis.
  Politseiameti peadirektori asetäitja Jüri Kasesalu sõnul on 80 protsenti kõigist tapmistest olmekuriteod, millest suurem osa pannakse toime alkoholijoobes. Sageli on kuriteo toimepanija tarbinud legaalsest alkoholist kaks korda odavamat salaviina, väitis Kasesalu.
  Tänavu juunis ja juulis kasvas oluliselt salaviina avastamise juhtude arv, mida võib Jüri Mõisa sõnul pidada suures osas alkoholiseaduse teeneks.
  Jüri Kasesalu kutsus ärimehi üles politseile appi tulema salaalkoholi ümbertöötlemisel, mille ladustamisega on tekkinud probleeme. Praegu on politseis hoiul 55 tonni salaviina.
  Tallinna linnavalitsus karmistab eile linnavolikogule esitatud eelnõuga alkoholiga kauplemist pealinnas. Ajalised piirangud seatakse alkoholi müügile elumajades.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.