• Jaga lugu:

  PCT emissioon lükkus edasi

  PCT kutsub uuesti kokku aktsionäride erakorralise koosoleku 6. septembril, et viia eile algama pidanud senistele aktsionäridele suunatud emissioon kooskõlla seadustega ja Tallinna börsi reglemendiga.
  «Pennul on tekkinud väike probleem, nimelt ei registreerinud nad emissiooni väärtpaberiinspektsioonis,» ütles väärtpaberiinspektsiooni peadirektor Marek Mägi eile. «On üllatav, et avalik ettevõte tegi selles asjas möödalaskmise, aga nad reageerisid kiiresti ja parandasid vea ära.»
  «See on puhtalt tehniline küsimus,» sõnas PCT juhatuse esimees Arho Anttila. «Emissioon toimub, aga hiljem.»
  PCT aktsiaemissiooni korraldab Balti Cresco Investeerimisgrupp, kelle firmale CC Computer kuulub pool PCT aktsiatest. «Emissioon on garanteeritud Cresco poolt,» lausus Cresco Investeerimisgrupi nõukogu esimees Indrek Rahumaa. «Juhul kui teisi ostjaid ei ole, ostab Cresco kõik aktsiad ise.» Aktsiaemissiooni edasilükkamist põhjustas Rahumaa sõnul juristide viga.
  PCTG 300 000 uue aktsia märkimine pidi algama eile ja kestma 8. septembrini. Kokku emiteerib PCT 400 000 aktsiat nominaaliga 10 krooni ja ülekursiga 10 krooni. 100 000 aktsia eest ostab Pennu digitaalmeedia firma OÜ XXL.EE. Pennu võtab XXL.EE uueks ärinimeks 1--1,5 kuu pärast.
  Eesti suurim arvutifirma AS MicroLink plaanib samuti lähemal ajal läbi viia kinnise aktsiaemissiooni.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüütik: ärikinnisvara-aasta jääb pigem kesiseks
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
Kuigi Eesti majandus taastub kriisist üle ootuste kiiresti, esineb ärikinnisvaraturul vastandlikke signaale ning aasta jääb pigem tagasihoidlikuks. kirjutab Restate’i kinnisvaraanalüütik Julia Linde.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.