• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  TELE2 hindas võimeid üle

  TELE2 strateegia planeerimise direktori Peep Põldsammi väitel oleneb TELE2 uute klientide internetiühenduse taasaktiviseerimine Eesti Telefonist. «Sõltub sellest, millal nad panevad meile uusi sissehelistusliine,» ütles Põldsamm eile.
  ASi Eesti Telefon meediasuhete direktor Ain Parmas rääkis, et TELE2 saab Eesti Telefonilt täna kümme sissehelistusliini ja veel kaheksa liini läheb mõne nädala pärast maakondadesse. Praegu on Põldsammi sõnul TELE2-l kasutusel 30 sissehelistusliini.
  Internetipakkuja AS Data Telecom juhatuse esimees Neeme Takis seletas, et maksimaalne koormus ühe sissehelistusliini kohta on kuni 30 klienti, kui tegemist on eraklientuuriga. Seega oleks TELE2-l teoreetiliselt võimalik teenindada kvaliteetselt kuni 1440 klienti.
  «15 liini kaupa juurde tellida on mõttetu tegevus,» nentis Takis. «Me tellime ikka 30 liini kaupa.»
  Registreerida TELE2 kliendiks võib praegugi. «Aga me ei saa neile teenust osutada, kuna siis ei suuda me garanteerida kvaliteetset teenust varem registreerinud klientidele,» rääkis Põldsamm, kelle väitel on TELE2 praegu suuteline tagama häireteta ühenduse 3000 kasutajale.
  TELE2 tasuta sissehelistamisteenuse kasutajaks on poolteise päevaga registreerunud juba üle 4000 kliendi. «Lootsime sellise hulga kliente koguda poolteise kuu jooksul,» tunnistas turundusdirektor Stefan Öberg.
  «Usun, et eriti on põhjust rõõmustada Eesti Telefonil, sest kõneminutite arv peaks kasvama,» lausus Data Telecomi juhatuse esimees Neeme Takis. «Ka Eesti internetikasutajate üldarvu kasv mõnevõrra kiireneb, seega on üldmõju kahtlemata positiivne.»
  «Äriklientuuri see tasuta massteenus ilmselt palju kokku ei tõmba, kuid eraklientuurile võib peale minna,» ütles Takis, kes ei prognoosi oma firmale TELE2 mõjul suurt kliendikadu. Suurem osa Data Telekomi käibest tuleb Takise sõnul püsiühendusklientidelt. «Tasuta massteenus ei saa ka sisaldada mitmesuguseid kliendi vajaduste järgi konfigureeritud lisavõimalusi, mis on äriklientuurile sageli vaga olulised,» sõnas Takis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peapiiskop emeeritus: peame moraalselt toime tulema
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Tuleb olla valvel, et me kriisiolukordades ei kaotaks iseenda ja ühiskonna inimlikku palet, kirjutab Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku peapiiskop emeeritus Andres Põder vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Pühin Arco Vara portfellist minema
Otsustasin oma portfelli koristada, et teha ruumi uutele investeerimisvõimalustele. Esimesena jäi minu luua ette kodumaine kinnisvaraarendaja Arco Vara.
Otsustasin oma portfelli koristada, et teha ruumi uutele investeerimisvõimalustele. Esimesena jäi minu luua ette kodumaine kinnisvaraarendaja Arco Vara.
Emöke Sogenbits: aga nii pikka jamade rodu pole ma oma elus veel näinud!
"Kriisis on hea näha, et vahet pole, mis tööd teed, juhtidel on sarnased probleemid. Ma ei taha olla ebatsensuurne, aga kõige kõige hullem juhtimise juures on see, et mida kõrgemal kohal sa oled, seda hullem mhh-magnet sa oled," alustas Metallitööstuse Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits.
"Kriisis on hea näha, et vahet pole, mis tööd teed, juhtidel on sarnased probleemid. Ma ei taha olla ebatsensuurne, aga kõige kõige hullem juhtimise juures on see, et mida kõrgemal kohal sa oled, seda hullem mhh-magnet sa oled," alustas Metallitööstuse Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits.
Muljetavaldav debüüt: uus Range Rover Sport näitas närvekõditava etteaste käigus oma tegelikku võimekust
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Uus Range Rover Sport seljatas oma ülemaailmse debüüdi raames järjekordse närvekõditava väljakutse, ronides Islandil üle maailma suurima omataolise Karahnjukari tammi, pistes samal ajal rinda 750 tonni minutis langevate veevoogudega. Kriitilistel hetkedel haarduvuse kadumine tähendanuks uue sportliku linnamaasturi roolis istunud James Bondi ametlikule kaskadöörile Jessica Hawkinsile 90-meetrist langust tammi ülevoolukanali põhja.
Majutusidu Bob W ostab Eesti ettevõtte
Täisautomaatsel tehnoloogial põhinev Soome majutusettevõte Bob W omandas Eesti suurima lühiajalisele majutusele keskenduva korterite operaatori Estonishing Stay, kindlustades sellega Eestis valdkonna turuliidri positsiooni, teatasid ettevõtted.
Täisautomaatsel tehnoloogial põhinev Soome majutusettevõte Bob W omandas Eesti suurima lühiajalisele majutusele keskenduva korterite operaatori Estonishing Stay, kindlustades sellega Eestis valdkonna turuliidri positsiooni, teatasid ettevõtted.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.