• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Firmajuhid väevõimul saali

  Soome suursaatkonna ja Eesti sotsiaalministeeriumi toel pidulikult avatud terviseedendamise projektis oodatakse osalema üle saja firmajuhi ja keskastme juhi. Esimestena andsid nõusoleku osaleda projektis välisomanikega Veho Eesti ja Ericsson Eesti juhid.
  Firmajuhtidelt küsitakse kolmekuulise treeningprogrammi eest 6000 krooni. Samas maksab Status Clubi kõige luksuslikum klubipakett ühes kvartalis 4200 krooni.
  «Ma ei arva, et kolmekuulise sporditegemise eest oleks firmajuhil palju 6000 krooni välja käia,» lausub Tolaram Investeeringute kommertsdirektor Hando Sutter.
  Küsimuse peale, kas firmajuhtide seas korraldatav tervisekampaania teenib ka reklaamihuvi, leidmaks Status Clubile uusi kliente, naeravad nii kaubandus-tööstuskoja poolt projekti vedav Cardo Remmel kui ka Hando Sutter. «Me lihtsalt oleme projekti initsiaatorid ja meil on vastav koht selle läbiviimiseks,» ütleb Tolarami esindaja.
  Projekti «Tervist» tutvustavas pressimaterjalis on kirjas, et Status Club on oma võimaluste poolest praegusel hetkel parim koht terviseprogrammi läbiviimiseks.
  «Tolaram Grupp pole mingi väike ettevõte ja tema hea tulevik ei sõltu ühe spordiklubi edust,» väidab Sutter. Samas on 55 miljoni krooni eest ehitatud Al Mare spordikeskus suutnud leida aasta jooksul oma luksuslikku spordiklubisse ainult 400 klienti. Sada kõrgepalgalist uut klienti kuluks klubile hädasti ära.
  Eile lõuna ajal oli Status Clubi jõusaalis vaid üks spordihuviline. «Te tulite kõige vaiksemal ajal,» väitis spordiklubi treener Kaisa Teimann. Ta leidis, et 400 püsiklienti on ühele spordiklubile küllalt suur arv. «Terviseprogramm korraldatakse sellepärast siin, et siin on võimalik kliendile kõiki teenuseid koos pakkuda, mitte uute klientide püüdmiseks,» väitis Teimann.
  Hando Sutter leiab, et pärast kolmekuulist Status Clubis käimist propageerivad projektis osalevate firmade juhid positiivset suhtumist sporti oma ettevõttes ja nii leiab spordiklubi uusi kliente.
  Firmajuhid peavad Status Clubis esmalt läbi tegema testi, mille järel igaühele koostatakse individuaalne treeningprogramm. Treeningprogrammi käigus kontrollitakse regulaarselt tippjuhtide tervislikku seisundit.
  Cardo Remmel lööb ise samuti algatatud projektis kaasa. Ta kiidab Status Clubi, mille liige ta juba varasemast ajast on, ning leiab, et klubi põhiline eelis on see, et seal saab oma sporditegemise aega sättida enda, mitte treenerite järgi.
  Status Clubi viieaastane liikmemaks on 5000 krooni, kalleim aastapakett maksab 16 800 krooni. Näiteks Flexeri jõusaali külastamine maksab 1200 krooni kvartalis, samas ei saa seal kasutada sauna- ja basseinimõnusid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Suur ülevaade: analüütikud näitavad rohelist ja punast tuld just neile Balti börsi aktsiatele
Eelmise aasta eufooriline meeleolu ja ahnus aktsiaturgudel on asendunud kohati hirmuga. Kogenumad investorid piiluvad häid ostukohti, analüütikute pakutud hinnasihid on üks viis, kuidas aktsiaid portfelli juurde noppida.
Eelmise aasta eufooriline meeleolu ja ahnus aktsiaturgudel on asendunud kohati hirmuga. Kogenumad investorid piiluvad häid ostukohti, analüütikute pakutud hinnasihid on üks viis, kuidas aktsiaid portfelli juurde noppida.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Välisinvestorid on Eestiga rohkem rahul, kuid pole kedagi palgata
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.