• Jaga lugu:

  Optsiooniturul on ülekaalus negatiivne meeleolu

  Optsiooniturul on viimase nädala pisut negatiivses meeleolus langenud aktiivsus ning lühiajaliselt on esile tõusmas müügioptsioonid.
  «Kõige rohkem on tehtud Hansapanga aktsia peale pikaajalisi ostuoptsioone,» sõnas Hansapanga tuletisinstrumentide osakonna juhtaja Tõnno Vähk. Norma aktsiale tehakse tema sõnul lühiajaliselt nii müügi- kui ostuoptsioone. «Nähakse suuri liikumisi ja spekuleeritakse ka languse peale,» sõnas Vähk. «Lühiajalises perspektiivis usutakse aktsia kõikumist viie krooni piires.» Keskmisi ja pikaajalisi ostuoptsioone tehti Vähi sõnul madalamal 81 ja 82 krooni tasemel Telekomi aktsiale.
  Turu üldine nägemus on Vähi sõnul pisut negatiivne. Tema sõnul jääb optsiooniturg lähiajal ettevaatlikuks ning kasvada võib ka müügioptsioonide osa. «Kui turg on negatiivselt meelestatud, siis tõusevad esile müügioptsioonid,» lausus Vähk. «Rohkem on neid, kes arvavad, et lühiajaliselt tuleb turg veel alla.»
  Optsioonide kõrval tehakse Vähi sõnul ka forvarde. «Müüakse end lühikeseks, näiteks Normas ja Telekomis, lootuses lähiajal madalamalt tagasi osta,» rääkis ta.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Tehnoloogiahiiud lõid ootusi; investorite tuju see ei tõstnud
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Täna tulemused teatanud suured tehnoloogiafirmad ületasid mitmeski osas prognoose. Investorite kehva tuju see aga ei tõstnud, sest mõned aktsiad jätkasid langust ka järelturul, pärast tulemuste teatavakstegemist.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.