• Jaga lugu:

  Tele Danmark kindlustab end Baltimaade mobiilsideturul

  Paralleelselt ostab LT, millest 60 protsenti kuulub Soome Sonerale ja Rootsi Teliale, Tele Danmarkilt selle 49protsendilise osaluse NMT-firmas Comilet, et parandada telefonside kättesaadavust maapiirkondades. Tehingu maksumus on 3,35 miljonit dollarit.
  Need kaks tehingut, mis nõuavad veel konkurentsiameti heakskiitu, viivad lõpule 1998. aastal LT erastamisega alanud mobiilsideturu restruktureerimise. Samuti aitavad tehingud kindlustada Tele Danmarki positsiooni Leedu turul enne kui LT fikseeritud võrgu monopol 2003. aastal lõpeb.
  «Praegu on küll pisut vara ... kuid me kaalume kõiki avanevaid võimalusi. Nüüd on meie firma turul üks olulisemaid tegijaid ning me soovime, et see nii ka jääks,» ütles Tele Danmarki Leedu haru direktor Ole Jacob Thorsen.
  Leedu telekom sai korralduse osalus Bite'is ära müüa, kui selle enamusaktsionärid Sonera ja Telia ostsid 55 protsenti riigi suurimast GSM-mobiilside operaatorfirmast Omnitel.
  Eesti firmal Levi & Kuto on olemas litsents DCS 1800 teenuste pakkumiseks, kuid firma ei ole veel tegevust alustanud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.