4. oktoober 1999 kell 22:00

Maareform Viimsis pole veel lõppenud

Selleks, et Eesti ühe rikkama valla Viimsi rikkus, aga seeläbi ka vallajuhtide jõukus kasvaks -- Viimsi puhul on raske üht teisest eristada --, on vaja head äriideed ja võimu selle elluviimiseks. Viimsi reformistlikud juhid on leidnud koguni idee, millega saab ühekorraga nii raha teenida kui maareformi lõpule viia -- äri maaga, mis ei jää oma geniaalsuses alla koondmeeste korteritehingutele Tallinnas (mida reformistid millegipärast tuliselt taunisid). Et teised reformi untsu ajada ei saaks, peab võim jääma Metsma & Co kätte. Esireformist, viimsilane Siim Kallas lähebki võimu erakonnakaaslastele kindlustama, kandideerides ka seekord volikogu valimistel. Kui Kallas Viimsis enam ei kandideeri, on selge, et seal on maareform lõppenud.

Hetkel kuum