• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kontrolli kassapidajat

  Varguse avastanud poeomanik ei tea tavaliselt, kuidas kaup poest kaob, küll aga seda, et sageli aitavad sellele kaasa kaupluse töötajad.
  Kauba kadumise üks põhjus võib olla ebaaus kassapidaja, kes jätab kauba kassasse löömata või müüb tuttavale odavamalt. Tema tabamisele ei aita kaasa seegi, kui kaamera kassale suunata -- kassiir võib sõrme koodi peal hoida ja aparaat ei registreeri toodet. Et asi kahtlane ei tunduks, maksab kassiiri tuttav mõne odavama asja eest.
  Sellisel juhul aitab kassajärelevalvesüsteem. Selleks peab kassaaparaadil olema väljund, mille kaudu tuua teave keskseadmesse, kus see ühendatakse kassale suunatud kaamera pildiga. Kaamera pilti ja sellele ilmuvat t?ekki võrreldes saab kaupluse omanik teavet selle kohta, mis tegelikult kassast läbi lüüakse. Kassajärelevalvesüsteem võimaldab tavalisest erinevad tehingud või mõned tooted videolindile jäädvustada.
  Kaupluseomanik võiks mõelda ka läbipääsusüsteemile, et kontrollida töötajate liikumist. Selleks paigaldatakse ustele näiteks kontaktivabad kaardilugejad. Läbipääsusüsteemi on võimalik ühendada tööaja arvestuse süsteemiga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.