• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  www.firmanimi.com registreerimine on lihtne

  Firma internetiaadress kujul www.firmanimi.ee ja www.firmanimi.com tuleb registreerida võimalikult varakult, et vahendajad seda enne ära ei registreeriks, et hiljem selle teile loovutamise eest suurt summat nõuda.
  Tavaliselt saab mõnelt internetiteenuse pakkujalt kodulehe jaoks internetiaadressi kujul www.teenusepakkuja.ee/firmanimi. Üldlevinud tava on hakata ettevõtet otsima aadressilt www.firmanimi.ee (.ee nime lõpus tähistab Eestit, seega sobib selline nimekuju Eesti firmale kõige paremini) või www.firmanimi.com, kus .com tähistab kommertslehekülge (ingl. k. commerce) ja sobib rahvusvahelisele firmale ja ka Eesti firmale teel maailmaturule.
  Selleks, et registreerida oma firma rahvusvaheline internetiaadress, tuleb kasuks kehtiv krediitkaart. Tasudes registreerimistasu kuulub mõne aja pärast aadress www.firmanimi.com ülemaailmselt ainult registreerijale ja teistel pole õigust seda kasutada. Seda kasutavad tihti ära ka internetiaadresside kokkuostjad, kes mõne tuntud nime registreerimise ja kallima edasimüügi pealt teenivad. Doomeni ehk internetiaadressi kujul www.firmanimi.com registreerimistasu firma Network Solutions kaudu on kahe aasta eest 70 USA dollarit ehk ca 1000 krooni. 70 dollarit tuleb enamasti maksta paari kuni nelja nädala jooksul. Arve saadetakse tellijale elektronpostiga ja tavalise postiga. Krediitkaardiga tasumine aga on lihtsam ja arveid ei pea ootama.
  Maksta tuleb ka ainult nime registreerimiseks, et keegi teine ei saaks enne teie firma aadressi ära reserveerida. Siis on tasu keskmiselt 430--720 krooni. Loomulikult saab registreerimisel kasutada ka oma Interneti-pakkuja teenust. Sel juhul täidab vajalikud protseduurid tema ja võtab kõrgemat teenustasu.
  - Kasuta firma Network Solution teenuseid www.internic.net- .
  - Osta mõnelt virtuaalserverit pakkuvalt firmalt teenust ja lase nimi selle firma kaudu registreerida.
  - Võta mõnest virtuaalserverist täisteenus (nt al. 130 kr kuus), siis tehnilisi kontakte ei pea teadma. Need, kes tasuta kodulehekülgi pakuvad, www.firma.com nime ei anna.
  - Registreerida saab ka nt .CC ja .TO lõpuga Interneti-aadresse, neid vahendavad vastavad Interneti-firmad. CC on Trinidad & Tobago maale antud tunnus ja TO Tonga kuningriigi tunnus. Näiteks saab kasutada nimesid window.to/firmanimi või go.to/firmanimi.
  - kui tahad head nime saada, mille keegi on juba registreerinud, tasub vaadata nimeoksjonite saite või jälgida www.ebay.com- Interneti-oksjoneid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Raadiohommikus: olümpiavõitja, muusik, valimised ja linnaruum
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme Setomaa aasta ettevõtjaks pärjatud Jalmar Vabarnaga. Saame teada, mille eest ta sellise tiitli pälvis ning kuhu Vabarna investeerib.