• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sirvimissüsteem jätab firmast korrektse mulje

  Sirvimissüsteem võimaldab kiiresti leida vajaliku info ning säästab pabereid sagedasel kasutamisel kapsaks muutumast.
  Aktsiaseltsi Maksi Bürootarbed juhataja Mati Maksingu sõnul on sirvimissüsteemid otstarbekad alati, kui info on vaja kiiresti ja esinduslikult kättesaadavaks muuta. See aitab kliendil pakutavat näha ning teenindajal kiiresti õiget materjali leida. Näiteks võib tuua kogu teenindussfääri -- hotelli fuajee, postiasutused, raviasutused, reisibürood ja kõikvõimalikud registratuurid.
  «Lisaks kiirusele on süsteemil teinegi kasulik omadus,» kinnitab Mati Maksing, «nimelt kaitseb see väljapandud materjale. Näiteks reisibüroo, mis müüb pidevalt 20 reisi, peaks ilma sirvimissüsteemita oma pabereid pidevalt uuendama, sest juba paari päeva jooksul jätavad need räsitud mulje.»
  Büroomaailma Liivalaia kaupluse juhataja asetäitja Tiina Terno ütleb, et lisaks teenindussfäärile aitab toode tõsta efektiivsust ka teistes valdkondades. Nii näiteks võiksid süsteemi kasutada arvutisisestajad.
  Kvaliteedist lähtuvalt soovitab aktsiaseltsi Maksi Bürootarbed juhataja osta sirvimissüsteemi, mis seisab kindlalt paigal. Ka siis, kui palju lehti korraga pöörata, ei tohi süsteem kõikuma hakata, ütleb Mati Maksing.
  Ka Tiina Terno sõnul ei pea näiteks tavalisest plastmassist toode kaua vastu, samuti peaks jälgima kiletaskute läbipaistvust. Igal juhul ei tohiks kiletaskute materjal läikida. Vastu peegeldava kile alt on kliendil ebamugav lugeda. «Toote paigutamisel peaks arvestama, et selle ümbruses oleks piisavalt ruumi ning see ka kliendile silma paistaks,» ütleb Tiina Terno.
  Autor: Sigrid Kaasik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Koolitaja: et oma ärist aru saada, tuleb protsessid üle vaadata
Koolitaja Kreet Solnask andis Äripäeva raadio hommikuprogrammis praktilist nõu juhtidele, kes maadlevad ühelt poolt sellega, kuidas äriprotsesse kiiresti muutuvas keskkonnas muuta ja teisalt sellega, kuidas samal ajal ka töötajate motivatsiooni tõsta.
Koolitaja Kreet Solnask andis Äripäeva raadio hommikuprogrammis praktilist nõu juhtidele, kes maadlevad ühelt poolt sellega, kuidas äriprotsesse kiiresti muutuvas keskkonnas muuta ja teisalt sellega, kuidas samal ajal ka töötajate motivatsiooni tõsta.
Ühe esimese Lääne brändina Venemaal alustanud McDonald’s lahkub
Pärast laiaulatuslikku sõjalist sissetungi Ukrainasse pani McDonald's oma Venemaa tegevuse pausile, kuid otsustas nüüd sealselt turult lahkuda ja oma ärid mõnele kohalikule ettevõtjale maha müüa.
Pärast laiaulatuslikku sõjalist sissetungi Ukrainasse pani McDonald's oma Venemaa tegevuse pausile, kuid otsustas nüüd sealselt turult lahkuda ja oma ärid mõnele kohalikule ettevõtjale maha müüa.
Veokite piiriületused Venemaaga on taas tõusutrendis Eesti vedajatel on tööd isegi rohkem
Pärast Venemaa ja Valgevene veokite sissesõidu keelamist on piiriületuste arv idapiiril pärast hetkelist langust taas tõusutrendis. Eesti veokite keskmine piiriületuste arv päevas on isegi kasvanud.
Pärast Venemaa ja Valgevene veokite sissesõidu keelamist on piiriületuste arv idapiiril pärast hetkelist langust taas tõusutrendis. Eesti veokite keskmine piiriületuste arv päevas on isegi kasvanud.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.