• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Poli?t?uki tapmiskatse seotud vaid Keskturuga

  Keskkriminaalpolitsei uurib vaid ühte tapmiskatse versiooni ja see on seotud Keskturuga, ütles politseiallikas eile, kommenteerides ajakirjanduse väidet, et politseil on mitu uurimisversiooni.
  Politsei on teinud kindlaks isiku, kellele kuulus kollane VAZ 21011, millest tundmatud kurjategijad Poli?t?ukki tulistasid. Auto eelmine omanik müüs selle umbes nädal tagasi maha. «Nüüd püüab politsei välja selgitada, kes auto ostis,» ütles politseiallikas.
  Pühapäeval mõrvakatse üle elanud Keskturu juhi Vadim Poli?t?uki seisund on raske, kuid stabiilne, arstid loodavad, et ta hakkab sel nädalal paranema. Poli?t?uk lamab praegu haigla intensiivraviosakonnas, on teadvusel ja kontaktne, ütles Mustamäe haigla peaarst Ralf Allikvee.
  Tema sõnul peaks seitse kuulitabamust saanud mees paranema hakkama sel nädalal, kuid millised tüsistused talle jäävad, ei julge arstid ennustada. «Aju tal pihta ei saanud ja seetõttu mõistusega midagi lahti ei tohiks olla,» sõnas Allikvee.
  Poli?t?ukile tehti pühapäeval Mustamäe haiglas neli tundi väldanud operatsioon. Meest näkku, kõhtu, õlga ja kätte tabanud seitsmest kuulist võtsid arsti neli välja. Kolm kuuli olid ohvri keha läbistanud.
  Poli?t?ukki tulistati pühapäeva ennelõunal kell 10.48 Tallinna lähedal Kakumäe tee 14 asuva maja ees tema eramu läheduses. Oma luksusauto Volvo S80 roolis istuva Poli?t?uki pihta tulistati möödasõitvast kollasest Zhigulist mitukümmend lasku Makarovi püstolist.
  Tallinna kriminaalpolitsei komissari Artur T?ulitski sõnul leiti tulistajate Zhiguli veidi pärast atentaati mineerituna Kakumäelt, politsei otsib tulistajaid.
  Poli?t?uk avas politsei andmetel tulistajate pihta vastutule ja suutis verisena minna Kakumäe kauplusesse, kus talle kiirabi kutsuti. Politsei ei välista, et üks ründajaist sai haavata.
  Keskturu kommertsdirektorit Poli?t?ukki on ajakirjandus seostanud kevadel turu ostukonkursi võitnud Turukaubanduse ASiga.
  Poli?t?uk tundis hästi ka Tallinna endist abilinnapead Mait Metsamaad, kelle seni tabamata kurjategija oktoobri alguses Keskturu lähedal tappis.
  Aprillis tapeti Tallinnas oma koduukse ees Keskturu kommertsdirektori Poli?t?ukiga lähedalt seotud 51aastane Jevgeni Bõkov, keda ajakirjandus on seostanud Kemerovo allilmagrupeeringuga. Oma Mercedeses istunud Bõkovile tulistati kuul pähe. Mõrvar, keda politsei pole seniajani tabanud, ootas, kuni Bõkovi sõiduk maja ette jõudis ning tulistas seejärel auto lahtisest vasakust aknast ühe lasu ohvrile pähe.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.