ÄP fototoimetus • 14. november 1999 kell 22:00

Harjumusi saab muuta

«Väga efektiivse inimese 7 harjumust» ei ole mõeldud kiireks läbilugemiseks. Iga osa lõpus on soovitused harjumuse rakendamiseks. Raamat on inimese probleemide lahendamise terviklik süsteem.

Stephen R. Covey on tuntud juhtimiskonsultant, kes otsib inimese käitumise juuri iseloomust ja õpetab sisseharjunud käitumismallide asemel kasutama universaalseid printsiipe. Ta on Franklin Covey Company kaasesimees, firma koolitusprogrammides osaleb igal aastal üle 750 000 kuulaja.

«Mulle meeldib raamat seetõttu, et see aitab süstematiseerida lihtsaid asju, mida suur osa inimestest alateadlikult iga päev kasutab,» märgib EMT juhatuse esimees Peep Aaviksoo. Raamatut on Aaviksoo sõnul alguses küllalt raske lugeda, kuid sellest ei tasuks heituda, kuna pärast rütmi saavutamist muutub lugemine palju lihtsamaks. «Kuna väga olulisel kohal on eetilis-moraalsed küsimused, siis mina leian, et see raamat on eriti tähtis meie kujunevale keskkonnale,» ütleb Aaviksoo.

Autor: ÄP

Hetkel kuum