• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Harjumusi saab muuta

  «Väga efektiivse inimese 7 harjumust» ei ole mõeldud kiireks läbilugemiseks. Iga osa lõpus on soovitused harjumuse rakendamiseks. Raamat on inimese probleemide lahendamise terviklik süsteem.
  Stephen R. Covey on tuntud juhtimiskonsultant, kes otsib inimese käitumise juuri iseloomust ja õpetab sisseharjunud käitumismallide asemel kasutama universaalseid printsiipe. Ta on Franklin Covey Company kaasesimees, firma koolitusprogrammides osaleb igal aastal üle 750 000 kuulaja.
  «Mulle meeldib raamat seetõttu, et see aitab süstematiseerida lihtsaid asju, mida suur osa inimestest alateadlikult iga päev kasutab,» märgib EMT juhatuse esimees Peep Aaviksoo. Raamatut on Aaviksoo sõnul alguses küllalt raske lugeda, kuid sellest ei tasuks heituda, kuna pärast rütmi saavutamist muutub lugemine palju lihtsamaks. «Kuna väga olulisel kohal on eetilis-moraalsed küsimused, siis mina leian, et see raamat on eriti tähtis meie kujunevale keskkonnale,» ütleb Aaviksoo.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Analüüs: negatiivsus kurnab Eesti puidutööstureid, on väsimise ja loobumise märke
Eesti ekspordi ühe alustala, puidutööstuse käekäiku iseloomustavad ühelt poolt head majandustulemused, ent teisalt valdkonna ebakindlusest kantud riskitegurid, kirjutab KPMG Balticsi tegevjuht ja vandeaudiitor Andris Jegers Äripäeva Infopanga puidutööstuse aastaraportile antud kommentaaris.
Eesti ekspordi ühe alustala, puidutööstuse käekäiku iseloomustavad ühelt poolt head majandustulemused, ent teisalt valdkonna ebakindlusest kantud riskitegurid, kirjutab KPMG Balticsi tegevjuht ja vandeaudiitor Andris Jegers Äripäeva Infopanga puidutööstuse aastaraportile antud kommentaaris.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Rail Baltica projekt allkirjastas pea 20miljonilise toetuslepingu
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Rail Baltica projekt allkirjastas toetuslepingu Euroopa Kliima-, Infrastruktuuri- ja Keskkonnaagentuuriga (CEF).
Reklaamimüügi TOPi võitja: olime valmis suuremaks kukkumiseks
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.
Äripäeva reklaamimüügi TOPi võitis Postimees Grupp, mille müügidirektori Taavi Lätti sõnul oldi eelmisel aastal valmis suuremaks kukkumiseks, kuna reklaamimüük sai koroonakriisist tugevalt pihta.