ÄP fototoimetus • 18. november 1999 kell 22:00

Automüügis tekib paus

Kes kavatsevad nädalavahetusel autot osta või müüa, peavad ajama autoregistris oma asjad joonde homme enne kella 14.00. Alates sellest hetkest lõpetavad kõik autoregistri arvutid töö ja seda kuni järgmise nädala teisipäevani.

Eesti riiklik autoregistrikeskus vahetab ajavahemikul 20. novembri kella 14.00st kuni 23. novembri kella 14.00ni välja arvutisüsteemi keskserveri ja häälestab süsteemi tööle uue tarkvaraga. Serveri väljavahetamine ei võimalda teha toiminguid autoregistriga, küll aga on kõik autoregistribürood avatud kõigiks juhilubade ja eksamitega seotud toiminguteks.

Keskserveri uuendamise järel on ARK teatel võimalik autoregistrikeskuses ja selle büroodes lülitada ühtsesse süsteemi enam kui 140 arvutitöökohta. Samuti aitab uue tarkvara kasutuselevõtt käivitada lähiajal operatiivside piirivalve, tolliteenistuse, politsei ning liikluskindlustusega.

Autor: ÄP

Hetkel kuum