• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kasulikud autolingid

  Lehekülg, mis koondab endas lõviosa internetis saadaolevaid autofirmade ja -tööstuste veebilehti. Esmalt ilmub ekraanile automarkide nimekiri ja kui olete sobiva välja valinud, siis järgmisel leheküljel on toodud selle autofirma tooteid tutvustavad leheküljed erinevates riikides. Tegemist on autofirmade ametlike diileritega üle maailma, nende seas ka Eesti esindajad.
  Sellelt saksakeel©selt leheküljelt võib leida uut ja huvitavat, mis automaailmas toimub. Avalehel on põhirõhk suunatud uute automudelite tutvustamisele, lehekülje servast leiavad huvitavaid viiteid nii mootorratta-, vormeli- kui muu autospordi huvilised. Lehekülge värskendatakse kord nädalas, kuid sellele vaatamata jäävad kättesaadavaks ka varasemate nädalate uudised.
  Kel tekib soov sukelduda interneti vahendusel maailma autotööstuse ajalukku, siis see lehekülg on igati sobiv koht surfamise alustamiseks. Siit leiab terve rea maailma automuuseumite aadresse ja kel soovi, võib seal saadavate andmete alusel ka ise kohale sõita. Valdav enamus muuseumitest asuvad paraku küll USA-s, kuid leidub muuseumeid ka Inglise ja Uus-Meremaalt.
  Tuntud Saksa autoajakirja Autobild kodulehekülg. Lehekülje käepärane ülesehitus võimaldab juba avalehelt valida erinevate rubriikide ja võimaluste vahel. Kättesaadaval on autotestid, uudised, õpetused kuidas talvel autoga toime tulla, lisaks saab näha Saksamaal müüdavate kasutatud autode hindasid. Loomulikult ei puudu viited spordihuvilistele, otsingumootor, lühiuudised jpm.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.