ÄP fototoimetus • 23. november 1999 kell 22:00

Leksi börsile jäämine sõltub Alte Leipzigerist

Kõigepealt teostab Alte Leipziger ettevõttes kontrolli, alles pärast võimalikku ostuotsust selgub Leks Kindlustuse uus strateegia, ütles Leks Kindlustuse juhatuse esimees Raul Kastan.

Kastan ei osanud öelda, kas Leks jääb tulevikus Tallinna väärtpaberibörsile.

Kastani sõnul selgub see tõenäoliselt 13.--14. detsembriks, kui Alte Leipziger on valmis ütlema oma otsuse Leks Kindlustuse võimaliku ostu suhtes. Kastani sõnul on Alte Leipzigeri Ida-Euroopa seltsidel üks omanik. See välistab võimaluse olla börsifirma. «Kui ta tahab olla omanik, siis tuleb ta ilmselt välja ka väikeaktsionäridele mõeldud loogikaga,» ütles Kastan. Varem on Kastan öelnud, et Leks tõenäoliselt lahkub börsilt, sest Alte Leipzigeri maine ei lubaks jätta väikeaktsionäridele pakkumist tegemata.

Autor: ÄP

Hetkel kuum