• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nõukogu liige viis viimase raha AB Elukindlustuse kontolt

  AB Elukindlustuse pearaamatupidaja Kersti Remme rääkis, et laupäeval AB Elukindlustuse pangakontolt Hansapangas välja võetud 178 000 krooni oli viimane raha, mis seltsil veel pangas alles oli jäänud. Raha võttis välja AB Elukindlustuse nõukogu liige Vello Kiik, kellel on ainsana jäetud allkirjaõigus.
  Remme sõnul toimus raha väljavõtmine ilma tavapärase broneerimiseta, mistõttu teenustasud sellelt tehingult kasvasid üle tuhande krooni.
  Ootamatult kiire raha väljaviimisega keset nädalavahetust rikkus Kiik ka firma sisekorraeeskirja, märkis Remme. Viimase järgi ei tohi pangast väljavõetud rahaga kohe minema jalutada, vaid see tuleb seltsi kassasse tuua. Alles sealt tehakse t?eki alusel ametlik sularaha väljamakse, selgitas ta. «Tegime ka vastavasisulise meeldetuletuse, et sisekorraeeskirja järgi tuleks raha tagastada,» lausus Remme. «Ka ajutine pankrotihaldur Urmas Tross tegi korralduse raha tagasi tuua.»
  Remme sõnul ei olnud pankrotihaldur Tross jõudnud veel eelmise nädala lõpuks seltsi pangakontosid arestida, mis muutnuks raha järsu väljavõtmise võimatuks.
  Vello Kiik tunnistas, et ta võttis nädalavahetusel Hansapangast seltsi sularaha välja. Ta põhjendas seda mitmesuguste juriidiliste konsultatsioonide eest makstavate lepingujärgsete tasudega. Kiik kinnitas, et tal on dokumentaalselt kõik tõestatud.
  Kersti Remme ütles, et AB Elukindlustusel ei ole nii mahukaid juriidilise abi ja konsultatsioonilepinguid olnud. «On vaid lepingust advokaadibürooga G&G üleval umbes 36 000kroonine nõue, kuid see on juba ammusest ajast,» lausus ta. «Võib-olla on neil tekkinud mingisugused teiste juristide tasud.»
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Enefit Greeni aktsionärid kinnitasid dividendi
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Täna toimus Enefit Greeni aktsionäride koosolek, kus kinnitati 0,151 eurone dividend, selgub börsiteatest.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus IT-minister, aasta reklaamiagentuur ja revolutsioon tervishoius
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
IT-minister Andres Sutiga räägime Eesti riigi positsioonidest WEB3- ja krüptomaastikul – tegu on kiiresti muutuva valdkonnaga, mis kipub regulatsioonidele jalgu jääma.
Eesti saab leevendada inflatsiooni mõju, hinnatõusu ennast pidurdada on raske
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.
Kuivõrd inimeste ostujõust viiendiku, vaesematel isegi kolmandiku viinud hinnatõus on põhjustatud peamiselt Eestist väljaspool tekkinud põhjustest, napib ka võimalusi, kuidas seda siin kohapeal pidurdada.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.