• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurhotellid teevad jõuludeks allahindlusi

  Estraveli reisikonsultant Kristel Soomägi ütles, et jõulude ja aastavahetuse ajaks alandavad hindu mitmed suuremad hotellid, vaid 31. detsembril ja 1. jaanuaril kehtivad kõikjal tavahinnad. «See on iga-aastane tava, hindu alandasid näiteks sellised suured hotellid nagu Olümpia ja Park Consul,» ütles Soomägi. Tema sõnul ei tunne eestlased suurte Tallinna hotellide vastu huvi, millenniumi eelistatakse vastu võtta välismaal või linnast väljas turismitaludes.
  Olümpia hotell on 23. detsembrist 2. jaanuarini alandanud hindu tervelt 50% võrra ning standardnumbris saab ööbida tavapärase 1600--1800 krooni asemel 800 krooniga. Aastavahetusel toimub Olümpias ball ja sel ajal pääseb hotelli pidutsema ja ööbima tunduvalt kallima pääsmega.
  Schlössle Hotel Group'i müügi- ja vastuvõtujuht Evelin Pötker ütles, et mõlemas hotellis on 15. detsembrist 15. jaanuarini kuni 30protsendine allahindlus. Gruppi kuuluvad eksklusiivsed luksushotellid Schlössle ja St Peterbourg, mille tubade soodushinnad mahuvad vahemikku 1200--2500 kr. Pötker lisas, et soodushinnad meelitavad aasta lõpus ka kohalikke elanikke. Pärast aastavahetust tuleb palju kliente Venemaalt, kus sel ajal on õigeusukiriku jõulud.
  Hotelli Metropol juhataja Arvo Paeoja sõnul nemad jõuluallahindlusi ei tee ega sulge hotelli, sest selle täituvus on ka pühade aegu normaalne. Ka aastavahetusel on kliente küllalt, sest Metropoli tulevad millenniumi vastu võtma ka paljud eestlased.
  Viru hotelli müügijuhi Raigo Tiigi sõnul on Viru jõulude aegu hoopis suletud ja mingit allahindlust ei tule. Sel ajal on soomlastest kliente vähem, sest siis ei sõida enamik parvlaevu. «Terve maja, ka restoran, on inimtühi, kohal on vaid turvamehed,» lisas Tiik. «Nii juba mitu aastat.»
  Autor: Lauri Liikane
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.