6. detsember 1999 • 1 min
Jaga lugu:

Tubli, kultuuriminister Signe Kivi

Möödunud nädala kolmapäeval teatas kultuuriministeeriumi asekantsler Henn Vallimäe BNSile antud intervjuus, et ministeerium ei ole teinud ettepanekut lülitada Tallinna Olümpiapurjespordikeskus (TOP) järgmise aasta erastamisnimekirja. Äripäev reageeris Vallimäe intervjuule kriitilise repliigiga ja esialgu tundub, et seekord ei olnud kriitika suunatud kurtidele kõrvadele. Pärast repliigi ilmumist muutis kultuuriministeerium oma suhtumist TOPi ning tegi erastamisagentuurile ettepaneku lülitada purjespordikeskus erastamisnimekirja. Kui järgmisel aastal sünnib tõesti ime ja TOP erastatakse, siis kutsub Äripäev valitsuse liikmed TOPi ujulasse, et seda sündmust koos tähistada.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt