• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Forestex taastab Forestry puidutöötlemisnäituse

  Mäeranna andmetel läheb näituse korraldamine maksma umbes 2 miljonit krooni. Näitusele oodatakse üle 60 eksponendi Kesk-Euroopast, Skandinaaviast ja Eestist.
  «Tahame Forestry kaudu propageerida puidu kasutamisvõimalusi,» rääkis Mäerand. «Meie ühiskonnas on juurdunud arusaam, justkui peale saetööstuse muud metsatööstust polegi.» Igal kevadel Tartus toimuv metsanäitus Mets on eelkõige metsamajandusliku suunitlusega, lisas Mäerand.
  Eesti Metsatööstuse Liidu aktiivne liige Forestex ostis tänavu kevadel metsanäituse Forestry kaubamärgi. «Mõtlesime, et mis me ikka seda märki riiulil hoiame, pigem üritame traditsiooni taastada,» põhjendas Mäerand.
  ASi Tartu Näitused juhataja Alo Pettai ei osanud öelda, kui suureks konkurendiks Forestex nende metsanäitusele kujuneb. «Forestex on seni vaid puiduga tegelenud,» rääkis Pettai. «Näis, kuidas nad näituse korraldamisega hakkama saavad.»
  Kaks kolmandikku Forestexi aktsiatest kuulub Eesti erakapitalile ja kolmandik Soome kontsernile UPN Kymmene.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.