15. detsember 1999 kell 22:00

Mõõdukatest on saanud Meeleheitlikud

Kohalikel valimistel põrumise järel on Mõõdukate puhul üha enam räägitud identiteedikriisist. Olles küll valitsuskoalitsioonis, on nad järjekindlalt vastu töötanud koalitsioonilepingusse kirja pandud ettevõtte tulumaksu kaotamisele. Vähe sellest. Kui Äripäev enne riigikogu valimisi küsis kõigilt erakondadelt, kas nad kavatsevad kehtestada mõne uue maksu, oli Mõõdukate vastus lakooniline ei. Üleeile aga tuldi välja ideega kehtestada kinnisvaramaks. Punkti pani eile mõõdukas Tallinna abilinnapea Ivar Virkus, kes tegi ettepaneku ettevõtte tulumaksu kaotamisel kehtestada see Tallinnas kohaliku maksuna. Et kuidagiviisigi keegi olla, pakutakse välja ükskõik mida. Ehk see ongi Mõõdukate uus identiteet -- Meeleheitlikud.

Hetkel kuum