Toomas Truuverk • 6. jaanuar 2000 kell 10:18

Börs pööras plusspoolele

Keskpäevaks oli hommikul väikese miinusega alustanud Tallinna börs pöördunud plusspoolele, 10ne enimkaubeldud aktsia hindu kajastav ÄP indeks oli kerkinud ligi 1% võrra.

Enimkaubeldud aktsia oli 10 miljoni kroonise kogukäibega Hansapanga aktsia, mille hind tunniga oli kerkinud 2,7% võrra 105 kroonini. Käibemahult teine oli Norma aktsia ligi kahe miljoni kroonise käibega, aktsia hind oli kerkinud 2,33% võrra.

Postiivset liikumist pidurdas Telekomi aktsia, mis oli keskpäeval 2,9% võrra miinuses. Samas on Telekomi aktsia Londonis pärast nõrka algust kerkinud tagasi pisut üle 120 krooni tasemele. Tallinnas kauplevad Telekomi aktsiatega peamiselt väikeinvestorid, omanikku vahetavad väikesed aktsiapakid.

Börs tervikuna peaks päeva lõpetama positiivse märgiga.

Hetkel kuum