Kadi Heinsalu • 21. juuni 2000 kell 13:15

KPMG Estonia ja MicroLink sõlmisid koostöömemorandumi

Audiitor- ja konsultatsioonifirma KPMG Estonia ja infotehnoloogiafirma MicroLink sõlmisid kolmapäeval koostöömemorandumi, mis seab aluse poolte vahelisele koostööle ühistele klientidele infotehnoloogiliste täislahenduste pakkumisel.

'Tänapäeval on äriprotsessid infotehnoloogiaga tihedalt läbi põimunud ning üha enam keskendutakse infotehnoloogiliste lahenduste rakendamisele konkurentsieelise saavutamiseks', ütles Andres Root, KPMG Estonia juhtiv partner.

Poolte koostöö eesmärgiks on pakkuda klientidele kaasaegseid äritegevuse lahendusi ühendades KPMG ja MicroLinki spetsiifilised teadmised ja tehnoloogiad, lihtsustades väärtuste loomist oma klientidele ning eristades neid sellega nende konkurentidest.

Täislahenduste pakkumisel on KPMG koostööpartneriks eelkõige MicroLink"i süsteemiintegratsioonilahendusi pakkuv tütarfirma MicroLink Süsteemid.

KPMG Estonia on ülemaailmsesse ketti kuuluv, üks Eesti suuremaid audiitor- ja konsultatsiooniteenuseid osutav ettevõte, mis pakub lisaks auditile ka juhtimis-, finants- ja juriidilist nõustamist. MicroLink on Baltimaade suurim infotehnoloogia kontsern, mis ühendab 26 eri valdkondades tegutsevat firmat. MicroLinki põhilised tegevusvaldkonnad on internet, IT-teenused ja arvutitootmine.

Hetkel kuum