Erik Samel • 19. oktoober 2000 kell 13:25

Ehitusmaailm annab taas stipendiume mitme eriala üliõpilastele

Ehitusmaailma kauplusteketi omanik AS Fanaal kuulutab teistkordselt välja stipendiumikonkursi toetamaks ehitus-, arhitektuuri- ja restaureerimiseriala tudengite õpinguid kõrgemates õppeasutustes diplomi-, bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe raames. Sel semestril on programmi mahuks 57 500 krooni, mis jaotatakse kuueks erineva suurusega stipendiumiks.

Vastavalt eile toimunud Ehitusmaailma stipendiumiprogrammi nõukogu istungi otsusele võetakse taotlusi stipendiumile vastu 20. novembrini.

Eelmisel stipendiumikonkursil 2000. aasta kevadsemestril määras fondi nõukogu samuti kuus stipendiumi kogusummas 57 500 krooni. Suurim stipendium summas 15 000 krooni anti Tallinna Tehnikaülikooli doktorandile Alar Justile doktoritöös 'Suureavalised puitsillad ning pinge lamellplaadid' vajalike mudelkatsete läbiviimiseks.

Kesko kontserni kuuluv Ehitusmaailm on Eesti suurim ehitusmaterjalide müüja. Ettevõtte 1999. aasta auditeeritud netokäive Eestis oli 582 miljonit krooni.

Hetkel kuum