• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Virkebau peab Oviiri süüdistusi alusetuteks

  Virkebau ütles, et Kreenholmi töötajad on varustatud kaitsevahenditega müra vastu, aasta-aastalt on ka parandatud tööstuse ventilatsiooni.
  Virkebau lisas, et ettevõttel on korralik söökla, ainus probleem on, et inimesed ei saa sooja toitu öises vahetuses ja see laheneb 1. jaanuarist. ?Mina söön samuti Kreenholmi sööklas ja ma ei suuda kulutada rohkem korralikule lõunale kui 15 krooni,? kinnitas ta. Virkebau sõnul on Kreenholmis korralikud puhketoad, mille sarnaseid pole Euroopa ettevõteteski.
  Kreenholmi 5000 töötajast ligi 4000 on naised, kes laste haiguspäevade tõttu sagedamini kodus on. Just sellel põhjusel ulatubki töötajate keskmine haiguspäevade arv 13,2 päevani, ütles Virkebau.
  Virkebau nentis, et tööstuse töötingimused on kahtlemata erinevad töötingimustest kontoris.
  Virkebau ütles ka, et Oviiri andmed Kreenholmi investeeringute kohta ei vasta tõele. Kreenholm on investeerinud alates erastamisest 1995. aastal masinatesse ja seadmetesse 198 miljonit krooni, millest emaettevõttest pärit seadmeid on 12 miljoni krooni vääringus. Virkebau sõnul on hoonetesse ja rajatistesse investeeritud 119,6 miljonit krooni ja keskmiselt iga kuu remonditud miljoni krooni eest. Kreenholmi Valduse koguinvesteeringud ulatuvad 360 miljoni kroonini. Erastamisagentuur on tutvunud ettevõttes toimuva ja investeeringute paikapidavusega.
  Autor: BNS
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Teerajajad: ettevõtted vastutagu keskkonna- ja sotsiaalse mõju eest
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Alla 34aastased kõrgharidusega inimesed, kes on enim valmis kasutusele võtma uusi ideid, teenuseid ja tehnoloogiaid, ootavad ettevõtjatelt rohepöörde puhul rohkem tegusid, kirjutab Swedbanki jätkusuutlikkuse valdkonnajuht Maris Riim.
Biden plaanib maksudega rikkaid pitsitama hakata
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Täna avalikustas Senati rahanduskomisjoni esimees Ron Wyden nn "miljardäridemaksu" plaani, mille eesmärk on kõrgemalt maksustada rikkaid ja ettevõtteid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Põhja-Euroopa kustutas Lõuna-Euroopa lootused odavamale elektrile Aas: rohkem raha taastuvenergeetikasse
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.
Kui mitu Lõuna-Euroopa liikmesriiki panustas lootusele, et Euroopa energiaturgu reformides oleks võimalik viimastel kuudel rekordeid löövad energiahinnad kontrolli alla saada, siis Põhja-Euroopa keeldus sellest otsustavalt. Teiste seas Eesti.