Andres Kärssin • 8. november 2000 kell 14:17

Tallinna linnavalitsus vabastas ametist transpordiameti juhi

Tallinna linnavalitsus vabastas täna ametist transpordiameti juhataja Mati Songisepa, kes asub edaspidi tööle sama ameti juhataja asetäitja kohal.

Linnapea Jüri Mõis ütles pressikonverentsil, et kuigi transpordiametis läbi viidud plaaniline kontroll eelnes vahetult uurimise algatamisele trahvikviitungite võimaliku kõrvaldamise kohta ameti töötajate poolt, ei lahku Songisepp ametikohalt selle tõttu. 'Kontroll näitas, et tekkinud olukorras pole põhjust süüdistada transpordiameti tippjuhtkonda mingites rikkumistes,' lisas ta.

Mõisa sõnul asub Songisepp juhataja asetäitjana tööle tekkinud uue olukorra ja nõudmiste tõttu. 'Sinna kohale on vaja tööle uut tüüpi inimest, kes tunneb keeli ja on kursis suundumustega maailmas,' ütles linnapea.

Songisepalt võtab asjaajamise üle transporiameti praegune juhataja asetäitja Andres Harjo.

Hetkel kuum