• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jeen langes 9 kuu madalaimale

  Jeeni kurss langes reedel 9 kuu madalaimale tasemele pärast Mitsui Construction Co teadet, et ta palub kreeditoridel külmutada mõned võlad. Turgudel tekkis kartus, et taolisi juhtumeid võib tulla veel, mis tekitab raskusi pankadele ja võib lükata edasi Jaapani majandkriisist toibumist. Morgan Stanley Dean Witteri analüütikud alandasid saareriigi selle aasta majanduskasvu prognoosi seniselt 1,5 protsendilt 1,4-le. Jaapani rahandusaasta lõpeb 31. märtsil.
  Dollari kurss kerkis reedel 111,42 jeenini, lähipäevade sihtkurss on 111,75 jeeni. Royal Bank of Scotlandi analüütikute möödunud nädala keskel tehtud prognooside kohaselt on pärast 111 jeeni vastupanutaseme läbimist siht 115 jeeni.
  Suurbritannia naelale prognoositakse sel nädalal langemist 15 aasta madalaimale tasemele, sest analüütikud prognoosivad intresside langetamist Inglise Panga poolt. Suurbritannia majanduskasv aeglustus kolmandat kuud järjest ning keskpanga nõukogu eelmise istungi protokollist selgus, et kõik 9 nõukogu liiget hääletasid baasintressi hoidmise poolt 6 protsendi tasemel. Arvatakse, et järgmise aasta märtsiks on intresid langenud 50 protsendipunkti võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Selgusid aasta töösturi nominendid
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.
Neljandat korda toimuvale aasta töösturi konkursile esitati tänavu kokku kaheksa kandidaati, kellest finaali pääsesid Siiri Lahe, Taavi Madiberk ja Hannes Lilp.