• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kingin sulle jaanalinnu ja tiramisu

  Tallinnas on kaks tipprestorani, kes pakuvad uue teenusena kinkekaarti ? äsjaavatud restoran Pegasus ning järgmisel aastal oma esimest sünnipäeva tähistav L?Artiste.
  - kohti 40
  Liivalaia 33
  info tel 631 5891
  vt menüüd aadressil: www.olympia.ee
  L?Artiste on noobel restoran Tallinna südames, mis tähistab oma esimest sünnipäeva järgmise aasta aprillis.
  Restorani peakokk Imre Kose ütleb, et nende restoran sai kinkekaardi pakkumise idee klientidelt. ?Kliendid hakkasid ise küsima, sest mujal maailmas on selline süsteem väga levinud. Eestis on see veel nii uus asi.?
  Nagu Pegasuses, on ka restoranis L?Artiste võimalik kinkekaardi eest maksta arvega või sularahas. Samuti võivad kaardi saajad ise valida päeva, millal nad sööma soovivad tulla, kuid Kose soovitab siiski eelnevalt kohad kinni panna.
  Küsimusele, mis juhtub siis, kui klient sööb rohkem või vähem kinkekaardi väärtusest, vastab Kose: ?Kui söögi maksumus ületab kinkekaardi väärtuse, tuleb puudu jääv osa tasuda sööjal endal. Tasuda saab nii sularahas kui ka maksekaardiga. Kui söögi maksumus on väiksem kinkekaardi väärtusest, vaheraha sööjale ei tagastata.? Sama süsteem kehtib ka Pegasuses.
  Kose lisab, et L?Artiste?i kinkekaart võimaldab peale söögi muidki üllatusi ning tasu nende eest lisandub kogusummale. Asi on seda väärt.
  ?Kujuta ette olukorda, et sa sööd pidulikult oma kaaslasega. Korraga ilmub su laua kõrvale saksofonist, kes mängib ainult sulle. Pärast paari pala ta lahkub. Samuti on võimalik restorani kelnerid laulma panna, kui klient selleks soovi avaldab. Mis olukorras nad laulma hakkavad? Uuri järele,? ütleb Kose, salapära hääles.
  Lisaks laulvatele kelneritele ja saksofonimängijatele rabab Kose sel aastal oma kliente veelgi. Enne jõule toob ta esimese restoranina Eestis menüüsse kodumaise ja värske jaanalinnuliha.
  - kohti ca 60
  Harju 1
  info tel 631 4040
  vt menüüd aadressil: www.restoranpegasus.ee
  Novembri esimestel päevadel Tallinna kesklinnas avatud restoran Pegasus on läbi teinud täieliku uuenduskuuri.
  Kuigi uues Pegasuses pole suitsu kimuvaid boheemlasi, malelaudu ja valgete põllekestega ringi sebivaid ettekandjaid, on siin ometi säilinud vana Pegasuse vaim. Gert Sarve, Martin Tammiku ja Tarvo Hanno Varrese koostööna valminud sisekujundus on lihtne ja kaasaegne ? eriliste liialdusteta ning mõned pilkupüüdvad detailid. Lisaks palju ruumi ja valgust.
  Pegasuse ühe omaniku Mart Tomsoni sõnul on uus Pegasus mõeldud kõigile neile, kes armastavad head vaadet ja head kööki. Viimast pakub Londonist Tallinna asunud kokk Michael Boola, kelle eesmärk on pakkuda maailma köögi moodsat klassikat. Menüü vahetub iga kahe nädala tagant.
  Uudse teenusena sisse seatud kinkekaart on Tomsoni kinnitusel suurepärane võimalus sõpra, kallimat või äripartnerit üllatada. Mingeid tohutuid blankette ega ankeete täitma ei pea. Kui kinkija soovib oma aega kokku hoida, võib ta Pegasuse restorani helistada ning kinkekaardi soovist teada anda. Samas ütleb kinkija kinkekaardi väärtuse. Järgmisena annab kinkija oma krediitkaardi numbri, tehakse ülekanne ja kaart saadetakse posti teel kas kinkijale või kaardi saajale ? täpselt nii, nagu kokku lepitakse.
  Teise võimalusena võib kinkija minna kohapeale ning maksta kaardi eest sularahas. Aega, millal kinkekaardi saaja sööma võib minna, paika pandud ei ole. See jääb kingi saaja otsustada, kas ta tuleb restorani hommikul, lõunaajal või õhtul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiaga kauplejad ummistasid internetipangad
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV kui Swedbanki internetipangas. Lisaks sellele oli mõnda aega maas Tallinna börsi koduleht.
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV kui Swedbanki internetipangas. Lisaks sellele oli mõnda aega maas Tallinna börsi koduleht.
CybExer: Töötaja on väärt head palka ja suurepärast motivatsioonipaketti
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
Raadiohommikus: verivärsked kommentaarid Coop Panga majandustulemustele
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis värsked teated buumivast börsist ja ähvardavatest koroonapiirangutest. Hommikul kell 8.00 avalikustab Coop Pank värsked majandustulemused, saame teada, kas kasum ja kasvud on sama tugevad, nagu olid sel nädalal LHV-l. Kell 8.05 on küsimustele vastamas pangajuht Margus Rink.