Viktoria Korpan • 8. detsember 2000 kell 9:56

E-oksjonil kogutud Noole ja Navitrolla esemete eest üle 50 000 krooni

MicroLinkile kuuluva internetiportaali Delfi ja internetioksjonite läbiviija Osta.ee korraldataval heategevusoksjonil Viiratsi Lastekodu heaks on tänase seisuga kokku kogutud 52 000 krooni, kuid oksjon jätkub veel internetis kuni teisipäevani, teatas Delfi turundusjuht Allan Sombri.

Heategevusoksjonil on müügis Erki Noole ja Heiki Navitrolla unikaalsed esemed ja tööd.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on oksjoni senine käik olnud oodatust edukam. 'Esialgu uskusime, et suudame üritusega koguda 30 000 krooni ringis, kuid huvi nii heategevuse kui Erki Noole ja Navitrolla esemete ja tööde suhtes on ootamatult suur. Usume, et oleme suutnud antud oksjoni korraldamisega teha ärimeestele lihtsamaks heategevusest osalemise. Veel on aega teisipäevani, mil igaüks saab anda oma panuse osaledes interneti kaudu oksjonil,' ütles Jehe.

Internetioksjonil aadressil osta.delfi.ee on kokku väljas 11 toodet. Muu hulgas on saadaval Erki Noole naelkingad, millega ta jooksis Sydney Olümpiamängudel 1500m, samuti Erki võistlusdress Götzisest, kus on ka konkurentide Roman Sebrle ja Tomas Dvoraki autogrammid ning skulptor Tauno Kangro tehtud Reval CupŽi mälestusmedal.

Heiki Navitrollalt on väljas 5 graafilist tööd. Hetkel on internetioksjonil kõige kõrgemaid pakkumisi saanud Navitrolla graafika 'See on minu lemmik kirik', mille viimane pakkumine on 2000 krooni ning töö 'Mitte kaugel kirikust magab väike lohe'

hinnaks on pakutud 1001 krooni. Erki Noole naelikute hind on hetkel 501 krooni, mis on veel tublisti allpool nende ligikaudu 1500 kroonist

omahinda.

Hetkel kuum