11. detsember 2000 kell 8:18

Pühade ajal lennuliiklus Tallinnast peaaegu seiskub

Esimesel jõulupühal väljub Tallinna lennujaamast vaid üks lend - 7.35 Kopenhaagenisse. Ka järgmise aasta esimesel päeval toimub tavapärase lennuplaani järgsest 30st lennust vaid kuus lendu.

Jõulude- ja aastavahetuse lennugraafiku muudatused algavad Tallinna lennujaamas juba 20. detsembrist, ära jäävad üksikud graafikujärgsed regulaarlennud. Tavapärane graafik taastub järgmise aasta 8. jaanuarist.

Lahtine on veel ELK Lennuliinide pühade aegne sõidugraafik, mistõttu pole selge paljude Moskva, Peterburgi ja Minski lendude (mitte)toimumine. Tallinna Lennujaama turundusjuhi Kristel Sauleppi sõnul pole veel kindlad ka lennujaama terminali pühadeaegsed lahtioleku ajad. ?Kindel on, et terminal on avatud kõikide väljuvate ja saabuvate lendude ajal, kuid suure tõenäosusega avatakse terminal mõningatel päevadel hiljem või suletakse varem, kui lende ei ole,? kinnitab Saulepp.

Jõulude ning aastavahetuse lennu- ja laevasõiduplaanide muudatustest kirjuab homne Äripäeva transpordi rubriik.

Hetkel kuum