14. detsember 2000 kell 7:25

Eesti Loto ootab shampustega 3 miljoni võitjat

Eesti Loto ootab oma kontoris shampustega eile õhtul Viking Lottoga kolm miljonit krooni võitnud inimest.

Eestimaalane võitis esimest korda Põhjamaade suurimas lotomängus Viking Lottos eile õhtul ligi kolm miljonit eesti krooni. Pilet müüdi Tallinnas, R-Kioskist Kaubamajast, Estonia pst. 1, 12. detsembril kell 18.34 ja 51 sekundit. Tegemist oli 25kroonise 5-mänguväljaga pliks-plaks piletiga (st. arvuti valis pileti numbrid). Võitu jagas eestlane Taani ja Islandiga. Eesti Loto avalike suhete juhi Piret Küti sõnul loodavad nad, et õnnelik võitja tuleb võitu vormistama täna. Siis on ehk võimalik ka temast rohkem teada anda.

Varem pole eestlased ühtegi nii suurt lotovõitu saanud. Eesti Loto sai Põhjamaade ühisloterii täieõiguslikuks liikmeks tänavu jaanuaris. Esimene loosimine, kus Eestis müüdud piletid osalesid toimus 22. märtsil

Järgmine 20. detsembri oodatav jackpot on 10 miljonit krooni ja 5+1 võidutase on kasvanud üle ühe miljoni krooni.

Hetkel kuum