EL suleb loomaaia?

09. jaanuar 2001, 00:00

Karmid euronõuded ähvardavad kahe aasta pärast Tallinna loomaaia sulgeda. Võrreldes Mäekalda tänava masendava olukorraga on tänane loomaaed pealtnäha rahuldavates tingimustes ? sügav kummardus kauaaegsele direktorile Mati Kaalule. Kuid mitte Euroopa Liidu arvates.

Kui Eesti on kursi Euroopa Liitu võtnud, ei tohi ta oma neljajalgset peret ja muid loomi maha salata. Esialgu oleks tarvis üksnes 20 miljonit krooni aastas. Kahjuks loomaaial puudub võimalus oma põhivara teenima panna. Loomadega ei äritseta, vaid neid üksnes vahetatakse, olgu asjameestele teadmiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:59

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing