Doktor Sõritsa hajutab meditsiiniriske bensiiniäris

25. jaanuar 2001, 08:53

Tartu külje all Lemmatsis asuv bensiinijaam sai valmis tänu 200 katseklaasilapse isa dr Andrei Sõritsa rahasüstile. Doktor hakkas õli- ja kütusefirma aktsionäriks lapsepõlvetuttavate ettepanekul, kirjutab SL Õhtuleht.

Kuigi Tartust kolm kilomeetrit Elva poole jäävat Lemmatsi bensiinijaama haldav Malbing Oil on vastavatud tanklat asunud reklaamima hüüdlausega ?Kõige soodsamad hinnad Tartumaal!?, peavad konkurendid sinna investeerimist mõttetuks.

Andrei Sõritsa ei tee enda siirdumisest bensiiniärisse mingit saladust: ?Ostsin Malbing Oili aktsiad neli kuud tagasi. Olen seal üks aktsionär. Minu eesmärk on hajutada kütuseäri abil meditsiiniga seotud riske. Kuna meditsiinis stabiilsust pole, siis otsisingi võimalust, kus teise firma tegevus aitaks rasket perioodi üle elada.?

Ehkki konkurentide hinnangul võib kliendivaeguses tankla oma pillid väga ruttu kotti panna, teeb doktor tema jaoks võõravõitu kütuseäris kogu panuse oma lapsepõlvetuttavatele: ?On ?anss, et asi töötab!?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing