Sergei Tsernov trükinduses tagasi

21. veebruar 2001, 12:44

Kaheksa aastat Eesti üht suuremat trükikoda Printall juhtinud Sergei Tsernov (41) on nüüd Kohtla-Järvel asuva etiketitrükikoja Unio turundusjuht.

Tsernov ütles, et pakkumise sellele kohale asuda tegi talle Unio direktor Alksander Geibatov ajal, mil tal oli seoses poliitiliste vastaste laimukampaaniaga raske tööd leida. Tsernovi süüdistati tollal narkootimumide tarvitamises.

Tsernov ja Geibatov on tuttavad 1996. aastast, mil mõlemad kuulusid Eesti Trükitöösturite Liidu asutajate hulka. Esimesed kaks aastat oli Tsernov liidu esimees.

Tsernov sõidab iga esmaspäeva hommikul Kohtla-Järvele tööle Tallinnast, kus on ta pere. Kaht trükikoda võrreldes ütles ta, et etikettide trükkimine nõuab palju paremat kvaliteeti kui ajaleht ja seetõttu on ka tööle esitatavad nõudmised märksa kõrgemad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing