Palgamõrvari ema müüs politseinikele salaviina

Inno Tähismaa 05. märts 2001, 12:29

Tais 5500 dollari eest restoraniomaniku tapnud Hardo Kersi ema, 62aastane Milvi jäi vahele, kui müüs Pärnumaal Paikuse politseikooli kadettidele salaviina ja -sigarette, kirjutab SLÕhtuleht.

Milvi Kers äritses salaviina ja suitsuga selleks, et teenida lisa nirule pensionile. Tema poeg Hardo tappis, et teenida lisa turvamehe nigelale palgale.

Milvi Kers elab Paikuse politseikoolist saja meetri kaugusel Kooli tee 7 asuvas kortermajas. Vihje, et Milvi müüb kohalikele ja politseikooli kadettidele juba aastaid salaviina, saadi kohalikelt elanikelt. Viinaliitri hind olevat 50 krooni ning salasuitsupakil 6-10 krooni.

Milvi tabati otse teolt, tema korterist konfiskeeriti 2,5 liitrit salaviina, 200 pakki Venemaa maksumärkidega suitsu Priima Nevo ja 160 pakki maksumärkideta sigarette Form. Eduka müügi korral oleks naine saanud salakaubaärist tulu umbes 3000 krooni.

Pärnu Postimehele kohapeal antud intervjuus kinnitas Milvi Kers, et tema äritseb salakaubaga ainult sellepärast, et napile pensionile lisa teenida. Hetk hiljem mõtles naine ümber ja eitas igasugust salakaubitsemist. Kinnitades, et kogu kraam olevat tal sünnipäevast üle jäänud.

Pärnu politsei korrakaitseosakonna juhtivinspektor Sander Peremees ütles SL Õhtulehele, et salaviin oli pakendatud sildita plastpudelitesse. Politsei saadab Milvi Kersi materjalid maakohtusse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing