Tõnis Arnover • 28. märts 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Nasdaq pürib Euroopasse tulekuga globaalseks

USA tehnoloogiabörs Nasdaq, mis eile teatas oma soovist omandada 58% üle-euroopalise börsi Easdaq aktsiatest, täiendab sel moel oma varasemat liitu Londoni derivaatbörsiga Liffe ja mullu juunis Aasias loodud Nasdaq Japaniga ning seab eesmärgiks ülemaailmse kauplemissüsteemi loomise, ütles Nasdaqi juhatuse esimees Frank Zarb Financial Timesis.

Nasdaq teatas, et jätkab läbirääkimisi muude potentsiaalsete partneritega Euroopas. Mäletatavasti kuulutas Nasdaq veebruaris, et kavatseb aasta lõpuks luua liidu ühe peamise Euroopa börsiliiduga, st kas Londoni börsiga, Deutsche Börsega või Euronextiga.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt