Riigiametnikust miljonäriks

05. aprill 2001, 00:00

Eesti miljonäride taimelavaks on avalik sektor. Möödunud aastal maksti Eesti Panga presidendile Vahur Kraftile ligi miljoni krooni suurune lahkumiskompensatsioon. Paari kuu pärast kinnitati Kraft uuesti ametisse.

Kui Krafti tegi miljonäriks panganõukogu saamatus, siis Saare maavanem Jüri Saar otsustas ise miljonäriseemne mulda panna. Kolm kuud pärast teise ametiaja lõppu ja kolmanda algust, maksis Saar endale teise ametiaja lõppemise puhul lahkumiskompensatsiooni. Kui mõne erafirma tippjuht maksaks endale endale pärast töölepingu pikendamist lahkumishüvitist, siis saaks ta kinga. Jüri Saar aga jätkab, sest maksumaksjal on raha nagu muda ja valitsus on liiga nõrk, et tippametnike miljonäriks saamise püüdlusi takistada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing