Vanemuise kontserdimaja lõpetab muusikalidega

ÄP 18. mai 2001, 00:00

Nii nagu Tallinnas Estonia kontserdisaalis toimub 18. mail hooaja lõppkontsert, nii pannakse lõppakord samal päeval sellele hooajale ka Tartus Vanemuise kontserdimajas. Tartus kantakse ette kontserdisarja ?Kuus kuningat? raames katkeid Leonard Bernsteini muusikalidest. Kuulda võib katkendeid muusikalidest ?West Side Story? ja ?Trouble in Tahiti?. Solistid on Kärt Tomingas, Kaire Vilgats, Jan Oja, Aare Saal. Osalevad Vanemuise sümfooniaorkester ja ooperikoor. Dirigeerib Mihkel Kütson.

Hooaja lõppkontsert
R 18.05. kl 19
Vanemuise kontserdimaja
Piletid 60 ja 120 krooni

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing