Säravate rollidega teemandijaht

Lauri Jürisoo 01. juuni 2001, 00:00

Komöödiate ?Hunnik pappi ja suitsev kaheraudne? (1998) ja ?Teemandirööv? autoril Guy Ritchiel on Tarantino-järgse kriminaalfilmide ajastu kujundamisel teeneid enam kui teistel üritajatel kokku. Need on alles ta esimesed katsetused, ent juba 100% suurepärane meelelahutus, Rodrigueze ?Desperaado? kõrval väikese eelarvega palju saavutamise kuldnäited. Ainsa miinusena võib märkida filmide suurt sarnasust, aga küll ei tee küllale ometi liiga.

?Teemandiröövis? toimub korraga palju, liinid põimuvad ning segunevad pidevalt, kõike vürtsitab suurepärane dialoog. Loo keskmes on jurakas teemant, mis ajab kihevile terve Londoni allilma. Meeldejäävaid näitlejaid pole aga mõtetki kokku lugeda, ainuüksi säravaid rolle on siin 15.

?Teemandirööv?
UK 2000
Stsenarist-lavastaja Guy Ritchie
99 min, levitab Garsu Pasaulis Eesti

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing