Viru Õlu bürokraatia hammasrataste vahel

04. juuni 2001, 00:00

Alkoholiregistri poolt Viru Õlule tehtavad takistused uue segujoogiga turule tulekul näitavad, et bürokraatidelt saab ikka konkurendi tiibade kärpimisel abi. Viru Õlu tahtis Eesti turule tuua õlle ja limonaadi segujoogi Shandy.

Ettevõtte finantsjuhi Marianne Paasi sõnul märkisid nad joogi etiketile alkoholiregistri soovitusel toote liigina lahja alkohoolne jook. Hiljem registrikomisjon eemaldus oma soovitusest ja enam enda pakutud liigitusega ei nõustu. Uue joogi turule toomine on lükkunud edasi ja võimalik, et lükkub veelgi, sest tulemas on ametnike puhkuste periood. Tundub, et puhkusereisi sponsorid on juba leitud ja Viru Õlu nende hulka ei kuulu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing