Iirlane: turism on suurim tööandja

05. juuni 2001, 10:42

Iiri Vabariigi turisminõukogu marketingi direktor Noel Toolan, kes esineb Eesti kõrgemas kommertskoolis korraldataval seminaril avaliku ja erasektori koostööst, ütles, et turismiala on kõige suurem tööandja.

'Tavaliselt arvestatakse siinjuures, kui palju on hotellitöötajaid, tegelikult saavad tööd paljud inimesed. Iirimaa turism põhineb väga lihtsal äriloogikal - on vaja reklaamida end erinevates meediakanalites, töötada välja metoodika, üles ehitada riigi bränd,' rääkis Toolan.

Toolani sõnul ei saa loota, et turistid lihtsalt tulevad. 'Tuleb teada, kui palju inimesi Eestisse tuleb, mida nad tulevad siia tegema ning kui palju raha nad siia jätavad. Alles siis saab otsustada, milline osa turistidest on Eesti jaoks oluline,' lisas Toolan.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing