Vaata Maailma raames õpetatakse interneti kasutamist 100 000 inimesele

Eesti internetiseerimisprojekti Vaata Maailma üheks tegevusvaldkonnaks on 100 000 inimesele arvuti- ja interneti kasutamise algõppe korraldamine, teatas Vaata Maailma projekti juht Alar Ehandi.

<pilt#AlarEhandi.jpg#Vaata Maailma projekti juht Alar Ehandi#165#200#0>

Teised projekti heaks kiidetud tegevussuunad on järgmised:

- jätkata avalike internetipunktide loomist;- otsida võimalusi koduarvutite internetiühenduse hinna alandamiseks;- kaasata tööandjaid, et koduarvuti jõuaks rohkematesse perekondadesse;- leida võimalused kooliõpetajate arvuti- ja interneti alasekstäiendõppeks ning lihtsustada internetile ligipääsu võimalusi;- propageerida internetiga kaasnevaid võimalusi mitte-kasutajate seas;- toetada interneti keskkonnas lihtsate ja sagedasti kasutatavate teenuste arengut;- laiendada Vaata Maailma kandepinda ühiskonnas ning tõsta kodanike teadlikkust kogu projektist.

Vaata Maailma on Eesti ettevõtete ja riigi koostöös sündinud suurprojekt, mille eesmärgiks on suurendada oluliselt interneti kasutajate arvu ning tõsta sellega Eesti elanike elukvaliteeti ja riigi konkurentsivõimet Euroopas.

Vaata Maailma projekti ellu kutsunud firmad on lubanud kolme aasta jooksul investeerida Internetiseerimisse rohkem kui 250 miljonit krooni, et koos riigiga viia Eesti interneti kasutajate osakaal kolme aastaga Soomest mööda.

Hetkel kuum