Inglise rahamagnaat andis Rolls-Royce'i kohtusse

17. juuli 2001, 11:40

Inglise rahatuusade nimistus 23. kohal olev John Caudwell andis kohtusse Rolls-Royce"i firma pärast seda, kui oli oma viimase Bentley juures avastanud terve rea defekte, teatab mega.ee.

Oma karjääri kasutatud autode müügiga alustanud miljardär nõuab autotootjalt ja talle auto müünud diilerilt suuri kompensatsioone ja kahjude kinnimaksmist.

Caudwelli enda kinnituste kohaselt algasid probleemid juba esimese Bentley ostuga 1993. aastal. 1997. aastal ostis ta ligemale 350.000 dollari (ligi 6,4 miljoni Eesti krooni) eest selle asemele uue kabrioleti Bentley Azure. Juba mõned päevad pärast uue auto ostmist tekkisid sellel probleemid akuga. Edasise ekspluatatsiooni ajal ilmnesid pidurisüsteemi, kontrolllampide, roolisüsteemi ja isegi katusetõstemehhanismi rikked. Nende defektide pärast oli miljardär agentuuri Ananova andmetel sunnitud oma 14 miljonit dollarit maksvast eramust tööle sõitma Toyota Supra ja isegi jalgrattaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing