18. juuli 2001 • 1 min
Jaga lugu:

USA aktsiaturud: tulemuste asemel keskenduti optimistlikele prognoosidele

USA aktsiaturgudel jätsid investorid kvartalitulemused tähelepanuta ning keskendusid selle asemel optimistlikele prognoosidele.

Pärast kauplemise lõppu teatasid oma tulemustest ja esitasid nägemusi taolised tehnoloogiahiiud nagu Intel<GR#US.INTC>, Veritas Software Corp.<GR#US.VRTS> ja Apple Computer Inc.<GR#US.AAPL>, mis optimismi jahutasid.

Ametliku kauplemisajal lõpetasid positiivselt nii Dow Jonesi tööstuskeskmine <GR#US.DJI>(1,28 protsenti 10 606,39 punktini) kui ka Nasdaqi koondindeks <GR#US.IXIC>(1,88 protsenti 2067,32 protsendini).

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt