Pankranniku elamurajoon sai maha paindliku koduleheküljega

ÄP 30. juuli 2001, 00:00

www.pankrannik.ee

Pankranniku elurajooniks ristitud arendusprojekti tutvustav kodulehekülg lubab klientidele maja koos krundiga otse pankranniku servale alla 1,25 miljoni krooni eest.

Nädalapäevad tagasi avatud kodulehekülg on toonud arendaja juurde juba üle ootuste palju huvilisi, kiidab veebilehekülje koostamise projektijuht Jüri Paltser.

Pankranniku kodulehekülje ülesehitus võimaldab vaadata elurajooni üldplaani, millel märgitud kruntidel klikkides avaneb see krunt eraldi. Samas on kohe saadaval ka krundi ning tulevase maja maksumuse, laenuvõimaluste ning omafinantseerimise osa hinnakalkulaator. Leheküljel pakutakse välja ka neli tüüpprojektiga elamut, kuid samas ei ole välistatud ka individuaalprojektide järgi ehitamine. Lisaks tutvustab www.pankrannik.ee Harku valla ajalugu, vaatamisväärsusi, traditsioonilisi üritusi, puhkamisvõimalusi, saadaval on lingid kohalike ettevõtete kodulehekülgedele, Harku vallavalitsuse info ja tulevikunägemused piirkonna arengust.

Viited on ka projekti jaoks spetsiaalse laenupoliitika välja töötanud Nordea Pangale, saab tutvuda tingimustega ja täita laenutaotluse. Kuna tegemist on ühe konkreetse arendusprojekti tutvustava veebileheküljega, ei kohta seal paraku viiteid teistele analoogsetele ettevõtmistele ega ka teistele kinnisvarafirmadele.

Maxor Kinnisvara poolt arendatava Pankranniku elurajooni pindala on umbes 17 hektarit, mis on jaotatud 56 krundiks. ?Planeeringu alusel rajatud elamurajooni siseteede võrk jaotab piirkonna elamugruppideks ja tagab soodsa juurdepääsu pankranniku servale, kuhu on ette nähtud vaateplatvorm ja pääs alumisele klindile ning mererannale,? iseloomustab tulevast elurajooni projekti interneti kodulehekülg. Kruntide suurused jäävad 2000?3000 m² vahele, nende ruutmeetri maksumus on keskeltläbi 120?250 krooni.

Koduleheküljelt selgub, et rajatava elamurajooni hoonete arhitektuuriline kujundus eelistab tasakaalukaid, harmoonilisi ja keskkonda sobivaid lahendusi, mis püüdlevad terviklikkuse poole.

?Väljaehitatavad insenertehnilised kommunikatsioonid võimaldavad Pankranniku rajoonis kõigi mugavustega kodu rajamist,? kinnitab arhitekt Jüri Jaama. ?Paeklindilt avanev kaunis merevaade loob ehituskruntidele püsiva väärtuse.?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing