Erastamisagentuur ei oska välisraha tuua

13. august 2001, 00:00

Välisinvesteeringud on üks majanduskasvu mootoreid. Üleminekumajanduses tuleb suurem osa välisinvesteeringuist erastamisest.

Võta nüüd kinni, kas Eesti on juba üleminekuriigist arenenud majandusega riigiks saanud, ent erastamisest tuleva välisrahaga on viimasel ajal üha enam probleeme. Väidetavalt väliskapitalile erastatud Edelaraudtee osutus ühtäkki kodumaiste tegijate omanduses olevaks. Merelaevanduse ostnud ESCO Holdingust ei suudeta kuidagi erastamisvõlga kätte saada. Eesti Raudtee erastamine on pärast mitut katset hoopis aia taha minemas. Arenenud riigiga siiski tegu pole. Tegu on saamatu erastamisagentuuriga.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing