Mendelson ei ole kinnisvaraturult kuskile kadunud

16. august 2001, 00:00

Lugedes 14. augusti Äripäevas avaldatud uudislugu ?Mendelsoni firmade tegevus on lõppenud?, tahaks parafraseerida Mark Twaini sõnu ? ?kuuldused Mendelson & Co surmast on tugevalt liialdatud?. Nimetatud uudisloos on Äripäeva ajakirjanik Peep Sooman, kes on juba kolmandat aastat pühendunud Mendelson & Co kaubamärki kandvate firmade tegevuse kajastamisele, sedakorda kahjuks teinud sääsest elevandi.

Tugevat soovi näha soovitut tegelikkusena näitab nii selle artikli puhul lisatud pilt, pilkupüüdvate pealkirjade mittevastavus artikli sisule ja tegelikkusele kui ka kasutatud faktide pahatahtlik moonutamine.

Artikli juures ilmunud fotol olevas majas ? Tõnismägi 3A ? asunud ja mujale kolinud notari sildi jäljest on tehtud ?põhjapanev? järeldus. Samas on ajakirjanikel jäänud märkamata selle jälje kohal olev mitme ruutmeetriline valgusreklaam firma nime ja logoga,

Vaatamata sellele, et Mendelsoni kinnisvarafirmade tegevuse lõpetamine oleks kindlasti mõnelegi Eesti kitsal kinnisvaraturul tegutsejale oodatud sõnum, peame nendele kahetsusega teatama, et kinnisvaraalane tegevus ei piirdu üksikute maaklerite tegevusega, vaid on olulisemalt laiem. Kinnisvarategevus hõlmab ka kinnisvarahaldust, kinnisvara hindamist, konsultatsioonid osutamist jne.

Endiselt jätkavad Tallinnas ja mujal Eestis oma tegevust kinnisvarahalduses, kinnisvara turuväärtuse määramisel ja kinnisvarakonsultatsioonide andmisel osaühing Mendelsoni Haldus ning osaühing Mendelsoni Hindamine ja Koolitus.

Tallinnas tegutsetakse jätkuvalt aadressil Pärnu maantee 67A. Kuidas jätkub osaühingu Mendelsoni Elamispinnad ja osaühingu Mendelsoni Äripinnad vahendustegevus, otsustatakse lähiajal vastavalt nende osaühingute juhatuste ettepanekule.

On samuti kummaline, et ajaleht Äripäev, kes ise laialdaselt on propageerinud kodubüroode loomist ja tegevust, näeb kinnisvarafirma ühe Tallinna kontori ruumide sulgemise taga kohe ka firma kogu tegevuse lõppemist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing