Paide saab parteitu volikogu esimehe

16. august 2001, 08:25

Paide linnavolikogu esimees, Reformierakonna liige Andres Taimla esitas tagasiastumispalve, mistõttu pärast tuleval neljapäeval toimuvat volikogu istungit võib tema kohale tõenäoliselt asuda senine aseesimees, Realistide nimekirja kuuluv Andres Jalak, kirjutab Järva Teataja.

Jalakule on seni toetust avaldanud volikogu koalitsiooni kuuluvad Reformierakond ja Realistid ning sõltumatu nimekirja Kodulinn esindaja Rein Zeemann. 21kohalises volikogus annab see Jalakule 11 häält.

Jalak ise oli eile oma võimalikku volikogu esimeheks saamist kommenteerides napisõnaline. ?Midagi pole kindel enne, kui volikogus hääletuskast avatakse ja sedelid üle loetakse,? mainis ta.

Jalaku sõnul tahab ta esimehena olla volikogus tasakaalustavaks jõuks ning vähendada koalitsiooni ja opositsiooni vastasseisu.

Keskerakonna liige Sven Mikser ütles, et on Taimla lahkumisega rahul, sest Jalak oleks parem volikogu esimees. ?Ta on sallivam ja kompromissivalmim,? mainis Mikser.

Paide linnavolikogu eelmisel istungil 26. juulil oli Taimla umbusaldamise poolt kümme opositsioonisaadikut. Reformierakonna ja Realistide volinikud hääletamisest osa ei võtnud, Kodulinna ainus esindaja Zeemann oli umbusaldamise vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing