Juusturaamat abiks muutuste keerises

ÄP 17. august 2001, 00:00

Hiirehõngulise pealkirjaga raamat muutustega toimetulemisest ehk moodsalt öeldes muutuste juhtimisest. See on allegooriline-muinasjutuline lugu sellest, mis juhtub inimestega pärast mingit muutust? olgu see siis töökoha vahetus, turusituatsiooni muutumine või uue konkurendi tekkimine.

Kirjeldatakse tüüpilist käitumist muutuste ilmnedes ? kes solvub ?ülekohtu? pärast, kes kaebab, kes lihtsalt vannub ? ja näidatakse ära need piirangud, mis takistavad meil muutusi enda kasuks pööramast. Tavaline viga on lootus, et ehk tuleb vana hea aeg veel tagasi. Eraldi on tekstis välja toodud teesid, mida tasub silmas pidada, et lähenevaid muutusi ära tunda ja ennast nendeks ette valmistada.

Kes näppas minu juustu?
Who moved my Cheese?
Kirjastus Väike Vanker
71 lk, hind ca 115 kr

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing