Mart Kadastik: neli telekanalit on liiga palju

04. september 2001, 17:36

Kanal 2 omanikfirmale Schiebsted kuuluva ASi Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ütles, et tema arvates on neli telekanalit Eesti turule liiga palju.

'Nemad tulid turule kõige hiljem ja on kõige rohkem raha kaotanud, kui neile üllatusena tuli, et neli kanalit on liiga palju, siis oli kodutöö tegemata,' kommenteeris Kadastik likvideerimisohus TV1 omanikfirma Polsat tegevust Eestis.

Kadastiku sõnul ei oleks ilmselt kasu TV1 praeguse juhi vallandamisest. Valed otsused, mis Varssavist vaadatuna õiged võisid tunduda, suruti peale omanike poolt, kommenteeris Kadastik TV1 kehva programmi, kus palju odavaid Poola ja Venemaa saateid.

'Neljanda kanalina oleks raske isegi reklaamituru plahvatuse korral,' lisas Kadastik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing