Avalikustamine selgust ei too

05. september 2001, 00:00

Lihtsam on öelda, kellele kuuluvad puud metsas, kui seda, kes on aktsiate omanik. Ei aita seegi, kui teeme aktsiaraamatud avalikuks: omanikuna võib kirjas olla kes iganes, tegelik käsutaja aga tema abikaasa, tütar/poeg, ema/isa. Seda võtet on kasutanud isikud, kes ameti poolest ei või aktsiaid omada, pankrotti minevate firmade juhid, et olla kui looduslapsukesed, kui kohtukull kärgatab. Kas ka sina, Brutus, võiks küsida börsijuhilt Gert Tiivaselt, kui ta ei kinnitaks, et tema ema omandas mitme firma aktsiad enne, kui pojast börsi juht sai.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing